Tvättabonnemang och reparationer

 

Tvättabonnemang med kontrollbesiktning

Efter många års erfarenhet med installation och service/ reparationer av sopsystem så har vi sett ett stort och växande problem med ohygieniska och smutsiga underjordsbehållare och ovan marksystem såsom sopskåp och miljöhus.

För att öka trivseln både för brukare och tömmare och motverka dålig lukt så bör man tvätta sin utrustning minst en gång om året och i vissa fall finns det behov att tvätta oftare.

Vår kranbil är utrustad med en specialbyggd tvättutrustning som tvättar rent med hjälp av högtryck och hetvatten. Vi har även en vacuum sug som vi suger upp lakvatten med i underjordsbehållare och betongkassuner.

Med vår tvättutrustning kan vi tvätta de flesta underjordsbehållarna på marknaden men är även flexibla så vi kan rengöra miljöhus och sopskåp mm.

Vid kontroll av behållare kontrolleras funktion, säkerhet och begynnande problem som dokumenteras. Vid reparationsbehov kontaktas kund för eventuell beställning av åtgärd.

Vi har valt att ha tre olika tvätt och service abonnemang som vi kallar Brons– Silver- Guld

Våra abonnemang tecknas med en löptid på 12 mån med en månads  ömsesidig uppsägning innan avtalstidens utgång

 

[btn text=”Läs mer här” tcolor=#FFF thovercolor=#FFF link=”#/pricing” target=”_self”]

 

Service och reparationer

Vi kan utföra service och reparationer utvändigt såsom reparation av lås, luckor, panel, sopskåps dörrar mm.

Om man skall utföra service/ reparation inuti en enhet krävs tvätt innan för vår arbetsmiljö och risk för att utsättas för olika skadliga bakterier.

Vi har mångårig erfarenhet av att serva och reparera många olika fabrikat av insamlings system i Göteborgsområdet. Här är ett axplock av olika fabrikat/ modeller vi jobbar med.

  • Garby/ markbehållare
  • Molok
  • Citycave
  • Finncont
  • Pws
  • Villiger
  • Diverse olika typer av sopskåp för kärl
  • Reparationer skötsel och ombyggnader av miljöhus

Vår fullutrustade servicebil och tvättbil med kran har resurser för att reparera/ konstruera olika lösningar för att man snabbt skall kunna utföra den åtgärd som behövs. Vi har även dom mest frekvent använda reservdelarna på lager för snabb åtgärd vid akuta fel.

Prislista för reparation

Servicebil timdebitering från företaget tills reparationen är utförd700:-ex moms
Om kranbils lyft erfordras för reparation invändigt.Timdebitering (servicebil/ utrustning) ingår1300:-ex moms